Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Προκήρυξη διδακτικής επίσκεψης στις Σέρρες

Προκήρυξη διδακτικής επίσκεψης στις Σέρρες

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣ/ΜΑΤΩΝ                                                                                                              Νέα Ζίχνη, 25/1/2023

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23240-22204 FAX: 23240-20029

Τ.Κ 62042 ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ-ΣΕΡΡΩΝ

EMAIL: mail@lyk-n-zichn.ser.sch.gr

Web site: http://lyk-n-zichn.ser.sch.gr/

 

ΘΕΜΑ: Διδακτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη

 

Το Γενικό Λύκειο Νέας Ζίχνης επιθυμεί να διοργανώσει διδακτική επίσκεψη στο Δημοτικό Θέατρο Σερρών «Αστέρια», την Τρίτη 7/2/2023. Στην εκδρομή θα λάβουν μέρος 64 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου και 4 συνοδοί καθηγητές. Η μετακίνηση θα γίνει οδικώς με δύο τουριστικά λεωφορεία. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.00 π.μ. από το χώρο του σχολείου στη Νέα Ζίχνη για το κέντρο των Σερρών, όπου οι μαθητές θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «ΝΑΙ». Η επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 12.30 με άφιξη στη Νέα Ζίχνη έως τις 13.15.

Για το σκοπό αυτό προσκαλεί ενδιαφερόμενα ταξιδιωτικά γραφεία να καταθέσουν έγγραφες προσφορές για την πραγματοποίηση της ημερήσιας εκδρομής έως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στις 12.30 το μεσημέρι. Οι προσφορές μπορούν να αποσταλούν στο σχολείο είτε με σφραγισμένη επιστολή, είτε με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Ο Δ/ντής


Α. Ταραμόπουλος